Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
Huisartsenpraktijk 't Dijkhuis is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00
Telefoonnummer:
074 2661462
Telefoonnummer: 074 2661462
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00

Assistentie en ondersteuning

Onze praktijkassistentes, praktijkondersteuners en -verpleegkundigen worden ingeschakeld bij de praktijkwerkzaamheden. Zij hebben een veelomvattend takenpakket. Zij zorgen voor een goede organisatie van de dagelijkse werkzaamheden. Afhankelijk van opleiding en ervaring doen zij verrichtingen en controles.

Door het volgen van specifieke opleidingen zijn zij ook in staat zelfstandig spreekuren te doen voor bepaalde categorieen patienten (diabetes, hart- en vaatziekten, longziekten). De zorg voor ouderen krijgt ook speciale aandacht. Tevens is er een praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (poh-ggz) werkzaam in de praktijk. De POH-GGZ is iemand met kennis en ervaring op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg. De POH-GGZ ondersteunt de huisarts bij de zorg voor mensen met psychische, psychosomatische en psychosociale klachten.