Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
Huisartsenpraktijk 't Dijkhuis is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00
Telefoonnummer:
074 2661462
Telefoonnummer: 074 2661462
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00

Waarneming

Inwoners van de gemeenten Hengelo,Borne en Hof van Twente kunnen in dringende gevallen buiten kantooruren van de Huisartsenpost (HAP)-Hengelo gebruik maken. De Bornse huisartsen hebben zich bij de HAP aangesloten. In de avonden,nachten en weekenden wordt de medische zorg vanuit deze post geregeld. De HAP is op maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 08.00 uur de volgende ochtend bereikbaar. In het weekend en op officiele feestdagen is er een 24-uursdienst. Tijdens de diensturen is de post bereikbaar op
tel. 088-5551155. Adres: Aletta Jacobslaan 47 (bij het ziekenhuis). U dient altijd eerst telefonisch contact op te nemen met de post als u medische hulp nodig heeft. Uw verzekeringsbewijs/-pasje moet u meenemen.
Website: www.huisartsenposthengelo.nl
Op de site van de Bornse huisartsen (www.bornsehuisartsen.praktijkinfo.nl) vindt u ook verdere informatie.
Tijdens vacanties en nascholingen wordt door de overige huisartsen in de eigen praktijk waargenomen. Bij ziekte van een huisarts nemen de Bornse huisartsen bij toerbeurt waar. Ook na een nachtdienst op de huisartsenpost nemen alle aanwezige Bornse collega's waar.