Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
Huisartsenpraktijk 't Dijkhuis is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00
Telefoonnummer:
074 2661462
Telefoonnummer: 074 2661462
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00

Bevolkingsonderzoek

 

→ Bevolingsonderzoek baarmoederhalskanker

Onze assistentes doen de uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek op baarmoederhalskanker. Vrouwen tussen de 30 en 60 jaar die daarvoor in aanmerking komen krijgen eens per 5 jaar via de GGD een uitnodiging. Het onderzoek geschiedt in de praktijk van uw huisarts.

 

→ Bevolkingsonderzoek darmkanker

Vanaf 2014 wordt het bevolkingsonderzoek darmkanker ingevoerd. Dit bevolkingsonderzoek is bedoeld voor alle mannen en vrouwen van 55 tot en met 75 jaar. U ontvangt de uitnodiging van de screeningsorganisatie die het onderzoek in uw regio uitvoert. Deze uitnodiging zit in een paarse envelop. U beslist zelf of u wel of niet meedoet. Wanneer u een uitnodiging krijgt, hangt af van uw geboortejaar.

Wilt u meer informatie over het bevolkingsonderzoek darmkanker?

Kijk op de website van het RIVM: www.bevolkingsonderzoekdarmkanker.nl

Hier vindt u antwoorden op vragen zoals: wanneer krijg ik een uitnodiging om deel te nemen aan het bevolkingsonderzoek? Welke uitslagen van het bevolkingsaonderzoek zijn mogelijk?  Wat houdt het vervolgonderzoek in?