Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
Huisartsenpraktijk 't Dijkhuis is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00
Telefoonnummer:
074 2661462
Telefoonnummer: 074 2661462
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00

Ons zorgaanbod

Onze praktijk levert moderne huisartsgeneeskundige zorg. De huisartsen worden hierbij ondersteund door een deskundig team van doktersassistentes, verpleegkundigen en praktijkondersteuners. 

De doktersassistente staat u als eerst te woord wanneer u de praktijk belt. Zij is opgeleid voor het beantwoorden van veel voorkomende medische vragen en het inschatten wanneer u door een arts gezien moet worden. U kunt ook bij haar terecht voor adviezen, recepten en voor uitslagen van urine-of bloedonderzoek. De assistentes zorgen ervoor dat de spreekuren zo goed mogelijk verlopen. De assistente heeft haar eigen spreekuur. U kunt bijvoorbeeld bij haar terecht voor kleine medische handelingen zoals wratten aanstippen, oren uitspuiten etc. U dient hiervoor een afspraak te maken.

Bij ons in de huisartsenpraktijk zijn meerdere praktijkondersteuners werkzaam. Zij hebben spreekuren voor bepaalde patiëntengroepen: diabetes, hart- en vaatziekten, longziekten, ouderenzorg en psychische hulpverlening. U kunt bij de assistente een afspraak inplannen voor deze spreekuren.