Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
Huisartsenpraktijk 't Dijkhuis is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00
Telefoonnummer:
074 2661462
Telefoonnummer: 074 2661462
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00

DEKRA Praktijkaccreditatie

Hier wordt gewerkt aan kwaliteit

Als patient wilt u er zeker van zijn dat uw huisartsenpraktijk u de best mogelijke zorg verleent. Maar hoe weet u nu hoeveel waarde een praktijk hecht aan kwaliteit van praktijkvoering en de geleverde zorg? Het antwoord: met het DEKRA praktijk keurmerk. Onze praktijk is sinds 2015 geaccrediteerd. Jaarlijks bezoekt een accrediteur onze praktijk om te beoordelen of we ons houden aan de gemaakte afspraken en of we verbeteringen hebben aangebracht.

Hoe komt een praktijk aan een keurmerk?

Een gekeurde praktijk voldoet aan landelijk vastgestelde normen en werkt gericht aan kwaliteitsverbetering. Om dit te kunnen vaststellen wordt de praktijk jaarlijks helemaal doorgelicht: een auditor of ook wel controleur houdt jaarlijks de vinger aan de pols en kijkt of er verbeteringen zijn doorgevoerd of dat er nog aan voorwaarden moet worden voldaan.

Uw mening telt!

Als patient heeft u invloed op het keurmerk van onze praktijk. Als belangrijk onderdeel van het hele keuringsproces wordt er naar de mening van de patienten gevraagd. Uw mening blijft dus van belang! Onze praktijk wil zich steeds blijven verbeteren. Heeft u opmerkingen, ideeën of klachten?

Wij nemen uw opmerkingen graag in ontvangst.

 

DEKRA-SIEGEL-5871_RGB